2024-09-22
環境乾淨企理,坐落去都非常舒服👍我哋今日叫咗呢啲:- 招牌麻辣雞煲 (BB辣)- 魚皮餃- 手工四寶丸- 豬頸肉片- 頂級黑豚豬腩片- 白鱔片- 土豆片- 白菜仔- 大檸茶首先我哋食咗招牌麻辣雞煲,今日我哋想食少少辣,所以叫做BB辣,辣度我哋都食到,非常惹味👍雞食落好滑,唔會嚡熠熠😝我仲食咗啲洋蔥,非常入味,好味道😋食完雞煲後,姐姐就幫我哋加咗湯打邊爐,如果鍾意食魚嘅朋友,非常推介白鱔片,嚟到嘅時候冇諗過係咁大碟😝仲要非常厚切,淥完上嚟都唔會縮水😆食落去仲勁新鮮,非常推薦大家叫白鱔片👍跟住即刻試埋頂級黑豚豬腩片,全部大大塊🥰勁抵食,淥完上嚟食,完全唔靭😋老人定冇牙都食到👍另外手工四寶丸都好好食,唔會太大粒同太實,淥完之後,入口依然係彈牙,值得叫嚟品嘗🥰總結:雞煲辣度剛剛好,雖然我哋只係食BB辣,但係都食到辣嘅開心🥰邊爐食材新鮮,絕對新材實料,樣樣都大碟,白鱔片重係厚切添,岩曬我哋呢啲鍾意食魚嘅人👍鍾意食麻辣雞煲嘅人就唔好錯過😊
我哋今日叫咗呢啲:
- 招牌麻辣雞煲 (BB辣)
- 魚皮餃
- 手工四寶丸