2006-10-01 26 瀏覽
見到麵包讚呢度d粥唔錯趁今朝早起黎食個早餐要左及第粥走腸($14)加新鮮炸兩($6)及第粥~粥底綿,而且因為即叫即煮,成碗粥都好熱,食到尾個人成身汗咁滯,但料唔算多,得兩件豬潤,一件滑肉同三小件豬肚,幸好滑肉同豬潤都好好味,反而豬肚有一陣味,所以放棄左,忘記左叫阿姐多蔥多薑,唔係仲正炸兩~話明新鮮炸兩,等左差唔多十分鐘先有得食,但唔知點解粉皮都唔覺熱,好在油條仍然脆口,粉皮唔算特別滑,但加埋豉油,甜醬同麻醬一齊食係幾好!豉油default會落得少d,唔夠可以自己加檯面o個d;麻醬太稀,一加落粉皮上面已經溜開左;但以只賣6蚊一碟既炸兩,就有成3條半節既油炸鬼,份量足又好味,抵食老闆眼明手快雖然多人但你一舉手佢已經會問係要咩唔會要你呆等感覺即時加分食食下聽到有唔少人叫魚片粥要白粥底下次路過可以再試下
見到麵包讚呢度d粥唔錯
趁今朝早起黎食個早餐
要左及第粥走腸($14)加新鮮炸兩($6)

老闆眼明手快
雖然多人但你一舉手佢已經會問係要咩