2020-08-15
依間小店真係麻雀雖小、五臟俱全,原來除左有啲好特別嘅雞蛋仔外,例如雪糕雞蛋仔/珍珠奶茶雞蛋仔,另外仲有九份芋圓/黑糖剉冰/手搖,手搖有好多選擇,奶蓋/黑糖珍珠奶茶/芋圓鮮奶/養生茶/沙冰/果茶都有,仲仲仲有小食,印尼撈麵/鹽酥雞/章魚小丸子/燒賣/魚蛋。真係好平民價,$50已經可以食飽當一餐😂😂❗️-🤍Nutella榛子格仔餅 $19🤍海鹽奶蓋珍珠奶茶 $25🤍海鹽奶蓋茉香綠茶 $23-🤍Nutella榛子格仔餅⭐️⭐️⭐️⭐️即叫即整,餅底好軟熟好厚食到勁飽😂,周邊都有少少脆脆,依隻味係榛子加花生醬味,醬都搽得算多,兩隻味好夾😍😍/🤍海鹽奶蓋珍珠奶茶⭐️⭐️⭐️⭐️我之前飲過第二間既海鹽奶蓋真係好鹹,問番佢仲話係咁,因為係海鹽,搞到我有啲驚左😂不過今次照叫,係有鹹味,不過唔過份,只係小小鹹,仲幾好飲!奶茶就偏奶味,珍珠size偏細粒不過好多,仲好煙韌!/🤍海鹽奶蓋茉香綠茶依個偏重茶味,茉香味比較淡,解渴之選❗️⭐️⭐️⭐️-環境:7.5/10服務:7/10好味指數:8/10回頭率:8/10
🤍Nutella榛子格仔餅 $19
🤍海鹽奶蓋珍珠奶茶 $25
🤍海鹽奶蓋茉香綠茶 $23
🤍Nutella榛子格仔餅
⭐️⭐️⭐️⭐️
🤍海鹽奶蓋珍珠奶茶
⭐️⭐️⭐️⭐️
🤍海鹽奶蓋茉香綠茶
依個偏重茶味,茉香味比較淡,解渴之選❗️
⭐️⭐️⭐️
環境:7.5/10