2016-10-22
一心諗住嚟荃灣睇好戲 順便食個扒餐 附近無花X餐廳唯有搵間地道啲嘅扒房食睇過啲食評都知依間啲環境一般 比較懷舊啲 估唔到張餐巾真係好似啲人咁講係有咁多窿窿嘅 anyway 食個扒啫 遮到唔彈到個身一撻撻汁就得5點幾左右去到 唔洗等位就入得 叫咗個118嘅什扒餐 有雞牛豬扒雞翼火腿腸仔 聽落一定好飽 不過平過其他 就order咗依個 先食咗個餐包飲埋碗羅宋湯 都好ok之後豐富嘅什扒餐到啦 真係超級大份 侍應倒完肉汁 無咩滋滋聲 可能多料 之後另外俾多隻碟我 我將雞翼火腿腸仔豬扒分開放 先食扒類 雞同豬都正常 但牛扒硬到我以為自己食梗叉燒 雞翼係紅燒咁嘅 唔太啱我口味 腸仔又咸咗啲 其他都一般慢慢食 慢慢食 都係食唔晒 好飽咁樣樣食咗一半左右本身仲有雪糕做甜品 可惜係朱古力味 無其他揀 所以最後我都無食就俾錢走 埋單130
先食咗個餐包飲埋碗羅宋湯 都好ok
慢慢食 慢慢食 都係食唔晒 好飽咁樣樣食咗一半左右
鐵板什扒餐(配肉汁)