呢間餐廳食過唔只一次, 已經係列入同朋友聚餐會光顧既餐廳。餐廳裝修得意花巧,古靈精怪,入到黎都令人覺得good mood,影相都靚啲。而且野食花款多又好味,所以回頭率高🤩今次叫左三款主食+ 兩款飲品🔽 海龍皇比薩 🍕🦞因為今次黎同朋友慶生,見呢個賣相夠豪氣所以叫黎試試。一黎到好香龍蝦味,pizza 底算簿又鋪滿餡料芝士、龍蝦肉都大舊又彈牙,pizza 邊簿脆😋🔽 來自舊金山的斧頭豬豬扒厚肉、但唔會乾柴柴,咬落仍有肉汁,再配上芥末醬野味啲。伴碟有水果、沙律菜、兩塊大蝦片、同埋麻醬烏冬,一大盤多姿多彩樣樣有啲,好滋味🤤🔽 有蟹Go有蟹蟹蟹肉意大利扁麵一大碟超多蟹肉,蟹籽,蟹肉味濃😛🔽 73.5%朱古力最好味想飲朱古力飲品但又唔想咁邪惡呢個啱哂,朱古力味濃但唔會係好甜,偏可可味重啲☺️🔽 洛神花金橘茶呢個好正,甜甜酸酸好開胃,暖暖地咁比較消滯,健康養身感覺。消除食左大餐既罪惡感🤣 💭 總結: 無論食物、飲品、環境,服務質素都有水準,值得再次光顧的餐廳🙌🏻

今次叫左三款主食+ 兩款飲品

🔽 海龍皇比薩 🍕🦞

🔽 來自舊金山的斧頭豬

🔽 有蟹Go有蟹蟹蟹肉意大利扁麵
一大碟超多蟹肉,蟹籽,蟹肉味濃😛

🔽 73.5%朱古力最好味

🔽 洛神花金橘茶
💭 總結:
無論食物、飲品、環境,服務質素都有水準,
值得再次光顧的餐廳🙌🏻