2020-05-21 865 瀏覽
接男朋友放工緣故所以係佢公司附近食飯🤣事前冇諗好食咩所以就簡左韓國野食,見佢menu價錢唔算特別貴🙈所以就試試佢❗️入到去完全係家庭式經營😅老闆娘同個仔都係講緊韓文🤣有種去左韓國既感覺😍..🍱SET A 韓式壽司+雜菜粉絲 $75兩樣都係我中意食既野😆點可以唔叫佢呢!我再睇睇menu發現分開單點同埋叫set一樣價錢‼️.韓式壽司都幾好,入面都幾多料🤗甜甜地不錯👍🏽但雜菜粉絲個量超少😟得一碗仔甘多😔粉絲既麻香仲有,但係食得出冇落到糖漿煮😟糖漿係會令到炒粉絲好食既秘訣黎㊙️炒粉絲既現菜唔叫多😕..🍱豆腐海鮮辣湯飯 $75豆腐嫩口😍再配合埋辣湯,一啖飯一啖湯甘樣都好好味😋美中不足既係,佢啲海鮮只不過係兩舊蜆肉同埋一隻蝦😢個蜆仲要得再隻有蜆肉😤唔會想再叫依個飯😟.🍗半份炸雞 $85炸雞算係最好既一樣菜式,有別於一般係大型食肆食既炸雞,佢比左一隻雞髀🍗其他都係雞胸🤨炸雞佢比左啲鹽我地’點‘😅會好唔小心甘落多左好多鹽🤭.
🍱SET A 韓式壽司+雜菜粉絲 $75

🍱豆腐海鮮辣湯飯 $75