2008-07-06
星期五晚同朋友去食晚飯, 遲左半小時到, 門口那個穿韓服的侍應想剎人的樣子, 說, :" 你book 7 點半, 依家都成8點幾啦(當時係8時正), 你張台比左人喇, 依家比張台你, 9 點半好交番出黎 !! " 其實係咪可以講得有禮貌d 呢?亳無Customer service 可言, 我黎食飯唔係黎受氣既..Ok, 我地照入去啦, 由入座到9點10點, 都不知幾多吉台, 哈, 真係好笑, 佢太高估自己間野好多人來食吧!! 人少可能同佢地無service有關啦..食物好一般, 尖咀草苑好食好多, 又細碟, 又貴, 叫左石頭飯, 海鮮餅, 牛肋骨- 超細 !! 話上甜品, 等左半個鐘都無, 完來忘記左. 仲要埋完單, card都比埋又再比單叫我地埋, 真夠亂 ~ 我朋友同個女人侍應話 " 係咪攪錯左?" 佢竟然話 "唔係 " 跟住就走左去, 不知所謂!侍應好似茶餐廳侍應一樣, 面無表情, 機械式工作, 唔知佢地急咩, 好怪. 你收得呢個價, 比Dgum既食物同service , 真係好難收貨囉!你問我去唔去得過, 我一定答 NO!
話上甜品, 等左半個鐘都無, 完來忘記左.
你問我去唔去得過, 我一定答 NO!