2012-09-22
我係見呢間近排好評咁多先同屋企人試試, 點知咁唔得我係訂左晏晝12點既, 去到佢地岩岩開工咁, 一個人都冇, 心諗唔係咁唔得呀嘛. 一開始去洗手間交水費, 嘩大佬個廁所咁濕, 唔知係尿定洗地個環境ok既, 都幾大跟住坐低叫野食, 野食種類ok既, 平時放題食既都有, 仲包杯特飲算係咁啦.點知第一輪刺身叫左20分鐘都未到, 仲要全場得我地3個咁大把! 有冇搞錯!結果d熱野來先, 一口牛果個堅係好食, 蝦天婦羅同炭燒豬頸肉都唔錯, 第左n咁耐刺身終於到, 首先賣相唔錯的, 但覺得唔夠新鮮, 好似擺左一排咁, 再叫既時候成日漏單, 唔係漏d馬刀貝就漏xx魚, 追單追到煩, 食到燥燥地壽司都ok la, 賣相得但都係唔多新鮮,睇黎平價放題都係咁架啦個科甜品就堅係唔得, 一來選擇唔多, 食埋d大菜糕之類, 2來唔好食, 最後要講講員工服務態度, 真係唔多得. 食完d野冇人收碟, 你多客人忙唔得閒收唔緊要, 但得幾丁人你唔係都話忙呀fa??!!仲有, 佢雪糕淨係得紅豆味, 我有禮貌咁問個侍應有冇第2種, 我講都未講完佢就劈頭話"冇!", 咁晦氣對客人都得既咩?
一開始去洗手間交水費, 嘩大佬個廁所咁濕, 唔知係尿定洗地
個環境ok既, 都幾大 跟住坐低叫野食, 野食種類ok既, 平時 放題食既都有, 仲包杯特飲算係咁啦.
結果d熱野來先, 一口牛果個堅係好食, 蝦天婦羅同炭燒豬頸肉都唔錯, 第左n咁耐 刺身終於到, 首先賣相唔錯的, 但覺得唔夠新鮮, 好似擺左一排咁, 再叫既時候成日漏單, 唔係漏d馬刀貝就漏xx魚, 追單追到煩, 食到燥燥地 壽司都ok la, 賣相得但都係唔多新鮮,睇黎平價放題都係咁架啦 個科 甜品就堅係唔得, 一來選擇唔多, 食埋d大菜糕之類, 2來唔好食, 最後要講講員工服務態度, 真係唔多得. 食完d野冇人收碟, 你多客人忙唔得閒收唔緊要, 但得幾丁人你唔係都話忙呀fa??!!
題外話/補充資料:
午飯唔收加一, 晚飯收但晚飯用citibank找數有9折