2011-01-04
今日唔知食咩好, 朋友車左黎赤柱食飯, 咁啱架車停係 seafront 門口, 就試下呢間啦! 平日真係赤柱人影都唔多, 呵呵~佢地 set dinner (Main course or Pizza)$118 都有 10 幾款, 之後又有個廚師推介 dinner set $178 有 4-5 款, 價錢唔算貴, 有湯/沙律 + 主菜/Pizza + 一杯餐茶/酒, 朋友開多一支 House Rea, 不過味道一般!沙律 - 係我鐘意既醋汁, 好味!主菜 - 我揀左炸魚薯條, 炸魚唔算油, 而且魚肉夠厚, 炸漿唔多, 對我黎講算合格! 朋友揀左德國腸仔, 賣相真係好簡單, 而且仲好咸, 薯蓉 ok 啦!因為友人請客, 我都唔知幾多錢, 如果唔計酒既話, 2 個 set 計就每人 $140 !
沙律 - 係我鐘意既醋汁, 好味!