2014-08-07 821 瀏覽
今晚同男友係康怡睇戲, 放工後是旦搵間野食,咁岩見到哩間一直都未食過,我又想食炒蛋.. 所以就試一試揀左餐廳出面D走廊位坐..因為入面都FULL哂..餐牌風格扮學生手冊,,都幾搞笑雞翼撈丁 味道唔夠濃,一般般牛脷哩個又反而太咸,不過其實個醬汁係幾好味,同牛脷好襯,,只係濃左少少..芝士炒蛋多士哩個真係最唔抵食既野,,佢冇落調味料..芝士又唔夠味,,太淡... 自己係屋企夾個面包都好食過佢..水牛芝士炸雲吞哩個係今晚最出色既食物,, 食傳統既味道,, 水牛芝士味道又好出,,又唔會COVER左蝦味,, 係我食過咁多炸雲吞之中最好味既! (因為好少加芝士呢)總括黎講,,就麻麻地喇,,價錢都唔平,,但水準一般,,係炸雲吞救番唔少分,,下次去康怡都唔會再揀佢啦
雞翼撈丁
味道唔夠濃,一般般
牛脷
哩個又反而太咸,不過其實個醬汁係幾好味
,同牛脷好襯,,只係濃左少少..
芝士炒蛋多士
自己係屋企夾個面包都好食過佢..
2014-07-28
慶祝紀念