餐廳: 茶木‧台式休閒餐廳 (樂富廣場A區)
資訊:

2021-05-05 228 瀏覽
好少去樂富,第一次食呢間茶木,平時去開東涌果間好好味,因為樂富冇乜野岩食,諗住食呢間穩陣,點知中伏1)入門已一律要人嘟安心出行冇紙仔寫2)帶位的黑口黑面3)叫左個雞排面,點知個湯底係重牛味,我唔食牛餐牌上亦冇寫原來雞排面既湯底竟然係牛味4)雞排係好味的但完全唔夠熱,似一早整定或整左好耐都冇人上菜甘5)個雞排面係粗面底,但碗邊有米粉痴左係度,唔知係洗碗唔乾淨定係甘岩hi 到,唔想深究6)聽到旁邊個師奶湊住個小朋友,問侍應攞茄汁叫佢叫左既薯條,個侍應好”有禮”甘話,「我地冇茄汁架喎,辣椒醬你岩唔岩」,十級冇禮貌兩個人食左$140, 好彩唔貴,冇下次!👎🏻👎🏻

1)入門已一律要人嘟安心出行冇紙仔寫
2)帶位的黑口黑面