2021-09-12 255 瀏覽
銅鑼灣黃店西餐,食物款式吸引,味道服務中等水平,但衞生有待改善。 見到好多唔太衞生嘅場景:食完嘅盤放喺度好耐都唔收、跌咗野無清潔照放翻喺枱面、抹枱將啲野抹落地下成地都係😆雖然你係小店,但見到咁都幫你唔落。如果輕輕改善下衞生,觀感應該好好多😁。 餐湯🥕(飲唔出咩湯😆)溫度唔夠熱🥣味道有啲酸😁麻麻地。 蒜蓉包😁好脆好香🍞🍞有啲橄欖油味好香。 菠菜雜菌意大利飯 🥬🥘呢個我好鍾意🤩🤩雖然份量就少咗啲。但係都好creamy, 上面有好多芝士粉好香🧀。個菇都幾香😄。 三女神漢堡🍔🍔🍔個樣都好適合打卡,一次可以試哂3款口味。不過就有啲細個。建議試下正常size嗰啲。檸蜜🍋檸檬味好重,蜜味比較微。 玉蝴蝶🦋牛油果香蕉奶昔🥑🍌個色就唔係好啱打卡,亦都唔夠creamy,味道比較甜,香蕉味出🤭牛油果味唔係好覺,但有啲牛油果粒。

餐湯🥕(飲唔出咩湯😆)
溫度唔夠熱🥣味道有啲酸😁麻麻地。

蒜蓉包😁
好脆好香🍞🍞有啲橄欖油味好香。

菠菜雜菌意大利飯 🥬🥘

三女神漢堡🍔🍔🍔

檸蜜🍋
檸檬味好重,蜜味比較微。

玉蝴蝶🦋牛油果香蕉奶昔🥑🍌