餐廳: no.11
資訊:

2021-10-10 71 瀏覽
今日繼續係長洲旅遊,行行下又見到另一間清新小店叫no11,我地去的時間大約12點到,所以都好多人排隊,等左大約三十分鐘先有位。禁我地就叫左一個all day breakfast($98)、一個芝士漢堡($52),佢冇套餐的,所以另外叫左兩杯latte($36)佢地個all day breakfast個樣都幾靚但食落去都幾失望,可能人太多啦,條腸食落去個心係冰的,煙肉唔夠脆,個蛋就ok 都幾滑,其他就普普通通。個芝士漢堡就會跟埋個薯條,中間的漢堡肉都有肉汁,但個包好似吸左好多水杯,好淋,口感怪怪地。latte苦到一個點,可以唔洗試。整體來說麻麻地。

latte苦到一個點,可以唔洗試。

整體來說麻麻地。