2019-06-11 150 瀏覽
現崇山距離黃大仙地鐵站3分鐘左右,都是一個幾方便既商場,地下呢間西餐廳都想試好耐,見夏天熱熱地,個人又悶,所以同朋友就去呢到試下。午餐有SET LUNCH,價錢80-130不等,包括有餐湯及小食,仲有飲品,是次朋友選了豪食安格斯牛扒午餐牛扒好大塊呢~~下層就有薯蓉及蔬菜,一切牛扒就發現好林,好易切~~~肉質很好!!吃落都好有牛味,好鮮,好滿足呢~我就選擇素食餐牌的午餐,呢個係大啡姑漢堡包餐,中間有芝士同蕃茄,生菜,原來夾埋係好好食架~我覺比漢堡扒仲好食D~而且冇咁滯,呢個配搭十分抵讚!!餐廳有素食的餐牌,真係好好的一個服務。是日餐湯是甘荀湯,有粒粒真材實料的甘荀肉,好甜的湯。如果可以再熱一D會更好飲。我地都叫左一款小食,是香辣雞翼配蜜糖蛋黃醬,比較干一D,都細隻左少少,不過個醬又好好味呀~!見到餐牌既特飲太吸引了,真係忍唔住加左$15叫左個特飲,呢個叫雪泡變奏,材料有朱古力及榛子糖漿,再有白朱古力做泡泡,整杯野飲好靚,睇到都好開心,而且都有朱古力味~!!!飲完開心曬~!整體今餐都好滿意,不過可惜今日冇PIZZA供應,之前在OPENRICE見到食評D PIZZA都好靚,好想食,今次冇得食

安格斯牛扒午餐

意式芝士大啡姑扒漢堡配薯條

是日餐湯

香辣雞翼配蜜糖蛋黃醬

飲完開心曬~!

整體今餐都好滿意,不過可惜今日冇PIZZA供應,之前在OPENRICE見到食評D PIZZA都好靚,好想食,今次冇得食真係太可惜了。
2019-06-11
安格斯牛扒午餐