2020-08-10 3410 瀏覽
好難食,絕對唔會有下次,就算係黃店又點?啲好評唔係咁樣比,認真討論。錢比咗得啖氣,又難食,比啲心機啦黃店。刺身 - 第一輪可以接受,但我嗌4片鮑片你比10幾塊,嗌10隻甜蝦比4隻👎🏻去到後面我就開始淨嗌甜蝦,因為其他真係唔係咁好食,如事者每次嗌10隻,每次比4隻。咁last order我都好聲好氣話,可以比足啲嗎?結果6隻我再問,佢地答我,今日甜蝦賣哂,咁可以轉帶子嗎?佢地答cut咗order。咁你賣哂我想轉都好正常姐。。。最搞笑係,過左半個鐘佢比一兜溶冰底10隻甜蝦我,我食唔食好?留意返,時間係4點,我2點入座就4點last order,6個鐘放題12點開始,大家嗌野食自己就時間😉其他有啲枱我後尾聽到5點3 last order,唔知佢點作準。其他炸物 - 亂咁上,冇落過order嘅照上比你,咁我咪當試下囉。不過好油,唔推薦,連芝麻雞翼都好難食天婦羅 - 由第一張order落到last order終於有3隻蝦上咗,蝦ok嘅,係粉多啲燒物 - 燒牛舌 - 係灼完再燒,所以咬落去會好淋,冇燒嘅爽口感羊架 - 可以試,好重香料味燒菠蘿 - 又係灼完再燒,好難食,唔係正常嘅燒菠蘿心太軟 -

燒物 -
燒牛舌 - 係灼完再燒,所以咬落去會好淋,冇燒嘅爽口感
羊架 - 可以試,好重香料味
燒菠蘿 - 又係灼完再燒,好難食,唔係正常嘅燒菠蘿
心太軟 - 其實係Brownie咪出聲,唔好扮心太軟,定心太硬?

其他野食我冇乜評論,食得落肚但唔會係好食,有推薦嘅,就係佢送嘅兩舊海膽,係ok嘅,葵廣手卷上面啲海膽嘅水準,唔臭嘅

唔好意思我冇乜影相,因為我冇諗過要打食評,但係最後嘅態度我真係忍無可忍,所以同大家分享,都留意係第一篇食評。
黃店唔係大哂架,唔好持住呢樣野去呃人上黎食。態度亦好重要,你班侍應後生唔緊要,可能你請班手足,但唔該你教好佢地,仲有,煮到咁難食,係浪費食物🙂
刺身
燒菠蘿