2022-03-05 1790 瀏覽
Tony’s Hell📍:佐敦文苑街38號地舖🚗:柯士甸地鐵A出口 步行10分鐘📞:+852 5724-4537💲:~HKD380/head for dinnerFood quality✔️:粉紅岩鹽安格斯T骨牛扒、自家製布朗尼配威士忌蜂蜜醬👌🏼:迷你酥盒、清酒煮硯、黑糖祼蜜麵包配忌廉芝士、醬油象拔蚌、慢煮啤酒焗德國鹹豬手、雙子座沙律總結:😋一間好適合慶生嘅黃店餐廳 招牌星空🌃蛋糕打卡一流 而且會全店播生日歌 店舖唔大 所以隔離枱嘅朋友都會唱埋一份 只要你唔怕尷尬 尷尬就係人哋!😋最印象深刻正嘅T骨同brownie T骨煎得啱啱好 肉味重得嚟又juicy 配菜蒜頭都好食 推薦 😋嚟呢度如果只可以揀一樣嘢食 我建議必叫甜品🍮 食物質素未必超高 但熱鬧嘅氣氛 打卡able嘅造型 全店播嘅生日歌 生日嗰位朋友可能會好尷尬 但同行嘅朋友一定會好滿意同開心🥳😋老闆員工都幾熱情好客 雖然樓面細而且員工唔多唔少點都有啲甩漏 但嗰氣氛真係令你忘記哂啲缺點 呢樣都係小店獨有嘅人情味🥰🤔建議鐘意食海鮮嘅朋友早幾日wts問問有咩海鮮 因為有隱藏menu 而我哋今次就叫咗象拔蚌 而且老闆人好好 會早幾日sd埋m
Tony’s Hell
📍:佐敦文苑街38號地舖
🚗:柯士甸地鐵A出口 步行10分鐘
📞:+852 5724-4537
💲:~HKD380/head for dinner

Food quality
✔️:粉紅岩鹽安格斯T骨牛扒、自家製布朗尼配威士忌蜂蜜醬

總結:

🤔建議鐘意食海鮮嘅朋友早幾日wts問問有咩海鮮 因為有隱藏menu 而我哋今次就叫咗象拔蚌 而且老闆人好好 會早幾日sd埋menu比你 問你駛唔駛落定order 要幫人慶生嘅朋友就易處理好多

🤔呢間黃店啲食物唔係話好正 其他嘢就正正常常幾好食 整體都唔伏

🤔價錢有啲貴 份量都唔係多 cp值較低🥺

😨呢間有個好大嘅缺點就係位置好偏僻兼好難揾 唔想遲到建議早啲十分鐘揾下路會好啲🙊

• 粉紅岩鹽安格斯T骨牛扒
  • 自家製布朗尼配威士忌蜂蜜醬