由於疫情加有book位,所以去到唔洗等即刻有得入順便提提大家,餐廳要19:30後先有得book入去地下鋪曬防滑膠,而果日又冇落雨嘅,唔知係咪拖完地定點,有小小妨礙觀感。不過畢竟係堂食令放寬第一日,唔完美,可接受啦好在侍應妹妹帶我地上二樓,個觀感好好多啲位闊落啲,食都食得開心啲湯(+$25跟餐)南瓜湯,ok啦味道適中不過不失雞胸ok唔係好鞋,個飯撈咗芝士落去煮,再加返蕃茄落去令你唔會好漏酒味濃郁,又夠大隻。正!可惜既係有幾隻爛殼,有啲又有沙,扣少少分其實係牛肉炒蛋飯,不過牛肉慢煮(炆)到好稔,唔會痴牙可惜既係我同女友食慣牛味重既,唔知係咪慢煮會失咗啲牛味話梅梳打 (左),menu寫有加醋,但我就唔係幾飲得出,集鹹酸甜於一身嘅野飲。橙味特(甜)飲 (右)。勁甜。真係好甜。攪勻咗都係好甜。建議大家穩穩陣陣嗌返coffee or tea壓軸登場嘅係呢碗yogurt。實不相瞞,其實我地係為咗呢碗野黎食嘅!賣相咁吸引嘅佢其實係用yogurt+各類莓果+燕麥組成喺炎炎夏日之下食呢碗野真係透心涼!睇埋其他食評,我地又唔覺話啲野好細碟,個牛飯同risotto都有一定份量Service方面都冇乜問題,問佢
由於疫情加有book位,所以去到唔洗等即刻有得入
順便提提大家,餐廳要19:30後先有得book
好在侍應妹妹帶我地上二樓,個觀感好好多
啲位闊落啲,食都食得開心啲
雞胸意大利飯
湯(+$25跟餐)
南瓜湯,ok啦味道適中不過不失

馬拉蜆
和牛面三重米
其實係牛肉炒蛋飯,不過牛肉慢煮(炆)到好稔,唔會痴牙
可惜既係我同女友食慣牛味重既,唔知係咪慢煮會失咗啲牛味

大醋『情』(左) & 橙不利多魔杖(右)

橙味特(甜)飲 (右)。勁甜。真係好甜。攪勻咗都係好甜。
建議大家穩穩陣陣嗌返coffee or tea

水清沙幼使乜坐飛機
賣相咁吸引嘅佢其實係用yogurt+各類莓果+燕麥組成
喺炎炎夏日之下食呢碗野真係透心涼!

Service方面都冇乜問題,問佢廁所喺邊仲爭啲帶埋我去咁滯(因為廁所要行去後面條街)
唔知係咪其他師兄撞啱唔好彩喇
不過呢個價錢真係偏貴,CP值略低
不過點都好過其他劣食黃店
題外話/補充資料: 另外呢間野個main menu轉得好快,可能嗰期拎到咩食材就整咩,如果有心想食某樣野可能要打去confirm下。Drink list同dessert就唔會
2020-09-04
雞胸意大利飯