2020-12-02 312 瀏覽
Zeppilin Hot Dog Shop @ sai wan ho - huge golden 🌭💛👧🏻 ate...Chilli dog with Cheese (Cheese, chilli, onion, mustard, rookworst sausage) $42👧🏻 wants to say...講左好耐終於食到哩間好出名嘅熱狗店🙉成日都怕食熱狗唔夠飽所以打消左買熱狗當飯食嘅念頭🙌🏻但係我睇小左佢 原來哩個價錢可以買到又大又香又好食嘅熱狗🙀本身都有啲叫唔叫呢一個熱狗因為佢有兩個辣椒logo係隔離 但嗰度嘅staff同我講只係小辣所以就試試佢啦❣️仔細睇一睇餐牌先發現原來佢唔同熱狗會用唔同嘅腸仔整 我哩個就用左🇳🇱腸 個皮唔係脆但就勁juicy❣️好彩食落真係小辣😹個包食落好明顯有烘過 上面有一塊炙過嘅芝士加埋秘製辣肉醬、洋蔥粒同埋芥茉醬真係超級無敵惹味 一啖咬落去好滿足🌭💛下次會想試埋其他款同佢個薯條😋

👧🏻 ate...

👧🏻 wants to say...

下次會想試埋其他款同佢個薯條😋

火炙芝士辣肉腸熱狗