2024-10-17 292 瀏覽
有呢間係大集團旗下其中一間西餐!我有一次要去 market place, 又肚餓~見到佢個 menu,又N吸引~再望入去個風格又幾舒服~所以就走左入去試!地方唔係好大的~不過open kitchen, 所以都幾舒服的!我就叫左小小野Superfood salad,最好吃的沙律~有果仁有牛油果芝士配上開胃的汁!份量都几夠~之後都不洗再加碼!不過~如果你下喜歡食 kale, 就不好點~因為呢隻菜不係人人 like. 雞翼就做ok la. 6隻!仲叫咗個 tiramisu, 不係傳統的~佢有錦花糖同 ice cream加 tiramisu cream圍住再有D餅乾粒咁~幾得意的呢個甜品!幾好食的!下次再試一下其他先

我就叫左小小野
雞翼就做ok la. 6隻!

下次再試一下其他先

2024-09-01
15 分鐘 (堂食)