Hakata Concepts

2024-02-02 290 瀏覽
琴日收工 聽朋友約咗去黃金海岸食晚餐,今次我哋食Hakata concepts,餐廳有冇好多戶外座位 好chill😍 不過因為我哋當日落雨所以坐唔到戶外 有啲可惜 下次一定好天會再嚟🤍-酥炸北海道薯條配黑松露醬熱辣辣勁香口 黑松露味勁濃厚 簡直每一條都沾滿晒黑松露醬👍🏻😍 一邊飲酒一邊食薯條,一邊談心 真係勁chill💯 -明太子忌廉烏冬明太子醬好香 沾滿烏冬上,烏冬都幾有口感而且佢賣相有裝飾花好靚 份量都幾多下兩個女仔食啱啱好🤍-另外,我哋叫咗花束拼盤 有啲乾果點綴,仲有風味火腿 芝士同新鮮沙律菜 沙律非常新鮮 仲有配咗個沙律醬 有陣蒜味勁香😋打卡必備💯💯-飲品方面,我哋叫咗Long Island同埋叫咗杯Mocktail outside,味道甜甜地,我好重橙汁同菠蘿汁味~經典嘅Long Island,酸甜之中帶有濃郁嘅酒香,風味獨特,但係飲落非常順口,飲酒嘅話絕對係必點之一-
琴日收工 聽朋友約咗去黃金海岸食晚餐,
所以坐唔到戶外 有啲可惜 下次一定好天會再嚟🤍
酥炸北海道薯條配黑松露醬
明太子忌廉烏冬
明太子醬好香 沾滿烏冬上,烏冬都幾有口感
而且佢賣相有裝飾花好靚 份量都幾多下
兩個女仔食啱啱好🤍
另外,我哋叫咗花束拼盤 有啲乾果點綴,
打卡必備💯💯
飲品方面,我哋叫咗Long Island
同埋叫咗杯Mocktail outside,味道甜甜地,
2024-01-30