2022-12-20
我去嗰間Chef’s Cuts位於屯門黃金海岸🏖️,舖頭細細,有一個area賣肉🥩同芝士🧀等等,行入啲先係餐廳🍷 餐廳食物幾高質,仲要唔貴👍烤牛骨髓🦴(第二張圖)上面加咗啲酸酸地嘅醬汁,所以唔會太油膩,配上脆口嘅多士🥪我覺得必食嘅係佢嘅牛油果蟹肉多士🥑🦀(第三張圖)。一碟多士有四塊,兩件搽上咗薄薄嘅牛油果醬,上面再加上超多蟹肉撈沙律醬,好好食😋 另外兩件係煙三文魚多士🐟,比嘅煙三文魚都好大嚿,啖啖肉。上面仲要落咗超多芝士碎🧀牛面頰🐮(第四張圖)好有膠質,配上薯蓉同黑松露油🍄,都唔錯。甜品好有創意🤩 我哋叫咗tiramisu棉花糖雪糕🍨(第一張圖)。睇落似普通tiramisu,但係其實中間係大大嚿黐埋咗一齊嘅棉花糖同雪糕😝 側邊落咗啲餅碎同朱古力蛋糕碎,成碟甜品睇落好messy但係出奇地夾😛💰: HK$300 pp (Dinner)💝: 8/10
💰: HK$300 pp (Dinner)
💝: 8/10