2019-02-08 139 瀏覽
身邊總有幾個喜歡食德國豬手既朋友,平時食豬手只會想起某幾間比較大型既德國餐廳,今次反而想試新野!呢間Manecy's Studio Restaurant好近地鐵站,好容易就搵到其實上到1樓,出lift就已經係餐廳,忘記影環境相,印象中係有d逼HAHA。我同朋友都唔係好肚餓,好快就決定要食豬手加2個前菜。食德國豬手點可以無啤酒?所以餐廳哥哥好熱心咁為我地推介左呢2款啤酒,一支重麥味,另一支重果味,都係好易入口!蟹餅伴番茄莎莎 $98   講返呢個tapas先...係真心難食既 本來以爲蟹餅算係安全之選,首先上碟時唔算好熱,係屬微溫,其次係成件蟹餅個口感好粉、重胡椒味,唔係好食到有蟹肉,感覺似食緊一件胡椒味既粉團...脆炸一口Mozzarella Cheese $118   芝士無拉絲有d扣分,mozzarella cheese比較淡身,如果有dipping sauce會更惹味。德國脆爆咸豬手 $248   終于到主角德國豬手出場,熱辣辣,個皮脆口又易咬,d肉好嫩滑多汁,配埋pickles食好開胃。

食德國豬手點可以無啤酒
蟹餅伴番茄莎莎