2023-03-28 194 瀏覽
係旺角強近好唔開心咁抽完個空肚血後朋友話帶我去食好野補數。一去到門口,咁有藝術氣息既,心情鬆左一鬆。一入到見到d 心心裝飾,真係即刻開心唔少。23樓既旺角景色,估唔到係呢座咁唔起眼既大廈中。星期六,有brunch 食我選左食魚,朋友食burger嗌完野食,再環顧周圍環境好chill 好relax 既感覺未睇完靚景,一個軟軟,熱熱既包送上。可能係太餓既關係,餐湯一飲就完既感覺。呢條青衣魚柳,有賣相,有擺盤,睇得出厨師好比心機整,魚柳質地偏硬,搭埋d伴碟好快食晒。可能因為自己餓左成朝,所以呢個份量對我黎講唔夠食,偷左朋友叫既burger 既薯條黎食,因為太出色,食完都唔記得影相,薯條係粗薯,炸得好出色,又脆又香口又有薯仔味,可惜無得加side dish,唔係一定要加2份黎食。最後飲品我嗌左ginger tea,估唔到唔係茶包hea你,落足料成半杯薑係度。最後有個精緻小甜品避過一場黃雨,估唔到係咁繁忙既旺角都可以搵到呢一絲平靜。最後都要讚下呢間d服務水準一流,以呢個價錢,呢個景色,呢種服務,性價比真係好高
係旺角強近好唔開心咁抽完個空肚血後朋友話帶我去食好野補數。

一去到門口,咁有藝術氣息既,心情鬆左一鬆。

星期六,有brunch 食

我選左食魚,朋友食burger

嗌完野食,再環顧周圍環境

好chill 好relax 既感覺

未睇完靚景,一個軟軟,熱熱既包送上。

可能係太餓既關係,餐湯一飲就完既感覺。

最後有個精緻小甜品