一間裝修比較遜色而且舒服嘅舖頭,一直對佢哋嘅農夫包渴望已久🤤🤤但係整體都幾失望,當日唔忙但係明顯見到每台嘅Service都唔同,同埋嘢食質素同OpenRice見到嘅出入都好大,令到本身勁期望都變成失望。而且人均消費都大概$250up,但整體質素唔太值呢個價錢。👎🏼👎🏼🍴二人套餐-Hkd498🥬前菜:Caesar salad一道永遠唔會失敗嘅前菜,佢嘅優點係醬汁夠多所有菜都撈得好平均。🥘餐湯:雜菜湯一個濃郁嘅肉湯底配上唔同嘅新鮮雜菜粒,味道不過不失但係份量有啲小大概10啖就飲晒。🦪海鮮:法國藍青口配忌廉汁每粒青口都掛上洋蔥忌廉汁,醬汁非常creamy,但係八隻青口入邊有兩隻都碎咗殼令到個醬汁都有啲碎殼,咬到成口碎🥴🐮安格斯牛扒五成熟一上枱完全有種情人節女朋友煮比男朋友嘅感覺,非常家庭式而且牛扒好薄,同埋燒牛扒嘅時候呢一面應該燒得比較耐有少少燶,反面就燒得唔夠,只係輕微燒到幾條炭爐痕。底下嘅配菜粒都已經放涼左。🍝黑松露雜菌手工幼意粉呢一度係今日最好食嘅一個餸,首先意粉係手打嘅非常al dente,黑松露味道夠,加埋忌廉汁好掛意粉👍🏾🐷炸豬手-Hkd238份量極少,一隻豬手大概只有10舊肉,

🍴二人套餐-Hkd498

🐮安格斯牛扒五成熟

🍝黑松露雜菌手工幼意粉
黑松露鮮菌手打幼麵

🐷炸豬手-Hkd238
份量極少,一隻豬手大概只有10舊肉,配上芥末薯蓉(好凍)同埋酸椰菜。
不過個豬手都算炸得好脆,而且啲肉炸完都仲幾有肉汁唔會太乾。

🧀海鮮芝士農夫包-Hkd148
呢個係我今日最期待嘅菜,但一想到枱嘅時候有時都幾失望,因為個包比我想像中細好多,拌碟既薯角好好食但份量只有三條,農夫包嘅包面烘得好脆,但係個包身外表同無烘過無乜分別,個芝士汁好粉,擺入口完全係覺得用粉開出嚟嘅,配埋啲急凍海鮮就更差。

芝士海鮮農夫包

🍨甜品:牛奶雪糕,朱古力雪糕
兩款雪糕味道都幾好食,加咗佢哋額外嘅相都令到個雪糕有加分。另外個餐都包咗兩杯餐茶或者咖啡。

黑松露鮮菌手打幼麵