2019-10-27 922 瀏覽
話說果日同男朋友淋食乜好,之後就上網睇下有乜好食。見到網上有人介紹話幾好食,又見個環境又唔錯所以就試試佢!去到都唔難搵,一搵就搵到。見到入面full左以為要等好耐點知一黎就有位,我地係坐吧台既,一望就係d酒都幾有情調。仲要俾我見到係黃色小店心情都靚哂我地叫左野食半個鐘都未有野食時,幫我地落單既小妹妹就同我地講佢地電腦岩岩壞左所以無落到單要我地重新落過。。個刻真係想講粗口,不過個老細知道左之後就免費請我地飲野同食佢地個甜品!真係好好人我地叫左小小串燒加煲仔飯都已經夠飽。煲仔飯味道十足,d肉好多汁,飯又夠香!十分滿意而個芝士年糕點品真係唔可以錯過,既叫既炸,加埋沙糖同煉奶原來可以咁夾!!呢到真係好適合同情侶或朋友黎,飲下酒吹下水咁都係一個不錯既選擇,最重要係黃色小店😍😍😍

仲要俾我見到係黃色小店心情都靚哂

煲仔飯