餐廳: 紅煮意
資訊:

2020-06-20 2444 瀏覽
今日睇完戲就係附近搵嘢食,無意中發現有間黃色cafe,咁就緊係要幫襯啦💛💛但個位置其實都幾隱蔽,咁岩見到個大meun先發現係樓上有間cafe😆一上到去望到個門口~~~一個字餐廳唔算好大,但坐得舒適。睇下meun有咩食啦。。。我地點左兩份dinner set套餐跟沙律🥗沙律菜好新鮮又爽口法包7成熟嘅肉眼牛扒配薯菜:哇,估唔到配薯餅,我好中意食✌🏻✌🏻牛扒真係7成,一切落去好淋,一切就開。食入口牛味十足唔痴牙😆蒜香大菇珍珠帶子意粉呢個意粉真係勁好食!!一上枱已經聞到好香!意粉食入口個口感剛好,唔濕亦唔會淋patpat。因為炒意粉,蒜蓉炒到每條意粉都有味,但完全唔會覺得油。個大菇食入口juicy,好香蒜味,好夾。個意粉加小小芝士粉入口更加perfect match!個意粉真係水準之作!有驚喜超好食餐飲其實有好多,不過我只係想飲凍檸茶😂餐廳服務員十分有禮貌!環境舒適有歌聽又有小小borad game可以借泥玩,傾吓偈嘅好地方!

套餐跟沙律🥗沙律菜好新鮮又爽口

法包

7成熟嘅肉眼牛扒配薯菜:
哇,估唔到配薯餅,我好中意食✌🏻✌🏻

蒜香大菇珍珠帶子意粉

餐飲其實有好多,不過我只係想飲凍檸茶😂

2020-06-17