2023-02-17 301 瀏覽
淘大越來越多野食揀,是日就黎左栢檔度食,差唔多兩點鐘黎到,店內都幾多食客,點解個個都揀bar枱坐嘅🤔見咁肚餓而個一人餐又幾抵咁樣,就叫呢樣先,要左跟湯、海南雞、油飯,另外再加$8蚊要杯咖啡,落完單唔使五分鐘就上齊啦,勁有效率👍🥣皇牌無味精靚湯足料靚湯好鮮甜,仲唔油膩添,好好飲。唔怪之得個個坐落都話跟湯,飲完仲想飲多碗。🐓極品海南雞個一人餐主食有幾樣野揀,但入得黎栢檔幾乎都係食海南雞嘅,唔執輸梗係叫雞啦😁一碟份量都算多,雞肉嫩滑,皮下無乜脂肪,食埋皮都無罪惡感😝🟢三色醬料有甜醬油、酸辣汁同薑蔥蓉,個人覺得三種醬料都唔錯,樣樣都點下黎食先。🍚雞油香飯飯可以揀白飯同油飯,食海南雞就梗係要配碗油飯啦,雞油好香呀,正🤤🥬健康翠綠時菜時菜係唐生菜,配上蠔油,幾好吖有條菜食下。🍬迷你雪米滋個餐仲有個飯後甜品~雪米滋一粒😆☕怡寶白咖啡工作好攰想飲杯啡,就叫左杯熱咖啡,幾香口,唔落糖都唔苦喎,精神晒😊唔使加一👍

🥣皇牌無味精靚湯

🐓極品海南雞

🟢三色醬料

🍚雞油香飯

🥬健康翠綠時菜
時菜係唐生菜,配上蠔油,幾好吖有條菜食下。

🍬迷你雪米滋
個餐仲有個飯後甜品~雪米滋一粒😆