2023-02-15 213 瀏覽
今個新年,pizza hut出新pizza,咁緊係想去食啦,咁岩yuu有同佢cross over,比啲分就可以換到個大批,咁就緊係試下啦!本身打算初三去朋友屋企果陣一齊食,點知原來果幾日(紅假)冇得換,好可惜🥺😔。之後有一日放假可以約埋一齊,就再去換,點知餐廳話壞機又冇得換,咁我地只可以打退堂鼓啦~🤦🏻‍♂️ 去到今日,中午想換黎同同事分享,點知又話換哂。嬲嬲地打去客服問下,佢地話小編屋企附近既pizza hut有得換,咁只好收工再換。🌚點知一波三折,去到店舖又話冇得換,但就快到期了(第二日已經到期了,但另一日全日都有野做去唔到換🙄),同舖頭溝通後只好係所謂“材料不足”既情況下,換些小材料整比我,真係換到我都忟,點解可以係兌換期內而問咁多間都冇?🙄🫠 講返食物方面,新既芝士批邊算不過不失,可惜替換既料唔太好味,服務態度較差,唔問都唔會提出可以換料。整體感覺不太良好🙈(純粹個人感受,只供參考🙏🏻)
(純粹個人感受,只供參考🙏🏻)
2023-01-31
外賣自取