2015-10-29
朋友fb 介紹呢間大角咀金船長,我同朋友去左試下,入到去已經好多食客排隊,餐廳很有情調,較暗,但坐位舒服。店員介紹左推介嘅食物,最後嗌左白酒汁忌廉汁繪紐西蘭青口,黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩(6吋),10安士澳洲優質西冷牛扒配紅酒汁,心太軟朱古力布甸!先講推介又我又覺得最好食嘅黑松露pizza,可以有三食法,三種食法都好好食,可以就咁食,好香黑松露味道,又可以配菜夾住食,又另外一個感覺,又可以點提子汁食,很醒胃吾錯,好正,熱熱上碟,又好香口,又好香黑松露味,女仔男仔都喜歡食!白汁青口就不過不失,忌廉白汁都好香,青口較大隻,我反而覺得細隻d滑d好食d,不過都係好味嘅!10安士西冷牛都好好食,嗌左5成熟,食落都幾好,較厚身,肉汁豐富,我係跟薯菜的,有四粒薯仔波波,外面好碎內面係好熱,都幾好食,幾特別!最後心太軟朱古力布甸都幾好食,外觀都好令,上碟都好吸引,朱古力味好濃厚,流心都好食,所以都吾錯!整體嚟講,食物環境服務都好好,吾錯!
朋友fb 介紹呢間大角咀金船長,我同朋友去左試下,入到去已經好多食客排隊,餐廳很有情調,較暗,但坐位舒服。 店員介紹左推介嘅食物,最後嗌左白酒汁忌廉汁繪紐西蘭青口,黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩(6吋),10安士澳洲優質西冷牛扒配紅酒汁,心太軟朱古力布甸! 先講推介又我又覺得最好食嘅黑松露pizza,可以有三食法,三種食法都好好食,可以就咁食,好香黑松露味道,又可以配菜夾住食,又另外一個感覺,又可以點提子汁食,很醒胃吾錯,好正,熱熱上碟,又好香口,又好香黑松露味,女仔男仔都喜歡食! 白汁青口就不過不失,忌廉白汁都好香,青口較大隻,我反而覺得細隻d滑d好食d,不過都係好味嘅! 10安士西冷牛都好好食,嗌左5成熟,食落都幾好,較厚身,肉汁豐富,我係跟薯菜的,有四粒薯仔波波,外面好碎內面係好熱,都幾好食,幾特別! 最後心太軟朱古力布甸都幾好食,外觀都好令,上碟都好吸引,朱古力味好濃厚,流心都好食,所以都吾錯!
整體嚟講,食物環境服務都好好,吾錯!