2008-07-07
今晚選擇食KFC,原因係中午有同事食過佢新出隻雞翼話幾好味,所以今晚一於試試睇下係咪咁正先呢間KFC地方都幾乾淨同寬敞,又有梳化位,環境都唔錯架今晚叫左個佢新出既"黑椒特檸至爆套餐" 個餐包括以下食物:1.黑椒青檸雞全翼1隻(可能剛剛焗起啦,味道幾好喎,外層脆脆地又有D黑椒碎,好香口好惹味,內層D雞肉都好嫩滑,有肉汁,佢加埋D香料同青檸汁一齊醃隻雞翼,加埋外層黑椒既香,效果唔錯喎)2.炸雞中翼2隻(保持水準啦,皮脆,肉都算嫩滑,味道都幾好)3.脆米炸雞肉3粒(都幾脆,不過肉就小D,好似齋食脆皮咁)4.脆脆薯格5件(可能又係剛剛炸起既關係啦,幾香口幾好味喎,配埋"亨氏"茄汁,唔錯)5.磨菇飯一碗(個汁幾好,少少辣,幾惹味,磨菇都算多,係D飯就硬左少少,軟番D有GOOD喇)6.汽水一杯(百事始終係甜少少,都係可口可樂o岩我飲D)總結味道都幾好,亦都唔太貴,不過就熱氣D,但間中食下都冇所謂啦埋單$29.5
呢間KFC地方都幾乾淨同寬敞,又有梳化位,環境都唔錯架
今晚叫左個佢新出既"黑椒特檸至爆套餐" 個餐包括以下食物:
3.脆米炸雞肉3粒(都幾脆,不過肉就小D,好似齋食脆皮咁)
6.汽水一杯(百事始終係甜少少,都係可口可樂o岩我飲D)
埋單$29.5