2024-09-01
🌭 Mixed Sausage Platter ($148)呢個炙烤雜錦香腸拼盤有幾款香腸😍 包括台式豬肉腸、糯米腸、韓國雞肉腸,三款都好正,豬肉腸啖啖肉,彈牙好滋味😋 糯米腸煙韌又飽肚😚 我最鍾意韓國雞肉腸,香辣十足好惹味!仲有德國酸椰菜同芥末醬配返🫶🏻🐠 Provencal Salmon Fillet ($218)配有日式芥末味醬嘅保雲酥三文魚柳,外表酥脆好crispy,裏面魚肉嫩滑😋🥩 U.S Black Angus Rib Eye Steak ($368/10 oz)我哋叫咗 Medium嘅燒美國黑安格斯肉眼扒,肉扒超級多汁,油脂分泌適中,有入口即融嘅感覺又唔覺得油膩,好好味🤤!🍸 Don't Know Why ($148)呢杯cocktail係呢度嘅signature cocktail,佢係一杯熱飲😳 有 St-Germain Elderflower, Italicus, French Earl Grey Tea, French Eorl Grey Syrup,飲落酒味香濃,仲有淡淡花香,好清新💗🍵 SparkLing Ice-cream Hojicha ($88)呢杯焙茶有
🍸 Don't Know Why ($148)
呢杯焙茶有雲呢拿雪糕嘅甜味,香甜清新🫶🏻