2019-01-31 978 瀏覽
已經第4次光顧,每次都有同樣的感覺,所以決定寫我第一次嘅食評,食物質素味道也是中上,環境好,同樣環境這個價錢真的不錯,所以我都會再光顧,但不明白,不是一個,是4次都同樣感覺,不同的4個男侍應都目無表情沒有笑容,有2次係態度不好,最近這次剛好幾位朋友也只叫set dinner, 沒有在主餐廳點任何食物,侍應就強調沒有任何折扣,其實我用open rice 訂位只是方便不用打電話,跟本吾會在意折扣,朋友付款時發現在單夾印有miles 就攞卡話儲分,侍應又再強調你地只食set dinner 係無任何優惠㗎…儲信用卡嘅miles分都無……其實我4次光顧,都有同樣感受,但這次比較強烈,前3次是有加叫生蠔和drinks, 雖然也是黑面侍應,但感覺只是他們走高傲路線,可能今次只叫set dinner 因為價錢只是2百幾至3百幾一位,所以我有比看不起嘅感覺,其實有時叫set dinner 只係吾想諗