2023-02-16
點心放題連加一茶芥,90分鐘任叫任食,諗住每人都係兩百唔洗,全場滿座,原本滿心期待。但原來仼叫的點心紙同散叫嘅點心紙係不同的,而且款式係極少及普通。如果知道仼食係得咁少款,唔會選呢間。坐低咗之後即刻俾點心紙一位應該係部長的阿姐落單,而佢落完單後係需要俾返張點心紙我哋,因為第二次落單都需而用返同一張點心紙。由於等咗15分鐘都冇俾返張點心紙我哋,而全部食物亦都一直未有,於是就叫阿姐跟進,佢口黑面黑,唔多想理我地。食到咁上下收碟既時候,態度仲差,叫了幾次先肯收,又話隻碟仲有野,唔可以食淨野,仲一邊收一邊鬧。行到大老遠都仲啤住我地。好似唔想人食放題咁。俾佢咁搞乜心情都無晒。而且佢無掛名牌,想投訴都唔得。但其他職員的態度係好正常既。講番食物,上菜有漏單情況。食物同普通酒樓差不多,無乜驚喜。豬手,准山,糖水,都幾好食。燒賣,炸鮮奶,正常。炸魷魚鬚,乾到阿媽都唔認得。蘿蔔糕,唔好食。餃類食品啲皮好厚;腸粉皮長,變相食落好厚。好似想食飽人咁。灌湯餃一人一份,送既,好重胡椒粉味,有啲奇怪。總結,食物未至於好食到要忍受服務員既臭脾氣,除非你係熟客仔
而且佢無掛名牌,想投訴都唔得。但其他職員的態度係好正常既。
講番食物,上菜有漏單情況。
食物同普通酒樓差不多,無乜驚喜。
豬手,准山,糖水,都幾好食。
燒賣,炸鮮奶,正常。
炸魷魚鬚,乾到阿媽都唔認得。
蘿蔔糕,唔好食。
餃類食品啲皮好厚;腸粉皮長,變相食落好厚。好似想食飽人咁。
灌湯餃一人一份,送既,好重胡椒粉味,有啲奇怪。
總結,食物未至於好食到要忍受服務員既臭脾氣,除非你係熟客仔