2012-12-30
我未去過一間放題嫩似呢間咁差!同屋企人幾個去食。入到去已經睇到個空間細。坐埋個位又窄到腳撞腳。真係坐到好唔舒服。但都算啦。諗住睇下啲食物可唔可以補救返。未食之前見到咁多野揀以為都幾好幾豐富。但點知上到黎先知另一會事。一開波叫左個一口牛點知得個幾粒,又細又乾又難𡁻。啲海蝦上高個啲白色好似白汁嘅醬又唔知係咩整。成陣怪味。杯熱朱古力又淡到好似水咁。你不如卑杯水我仲好飲啦!後來我見到隔離兩枱都有杯冇飲過嘅野先知唔係得我中招。叫啲刺身叫左幾次。但成粒中先黎得個三次 仲要係有一次卑錯,應真火滾。叫啲刺身寫廿片佢卑得個幾片。佢想我地幾個一人塊半咁分?唔止刺身其他叫乜都係咁。樣樣黎得個少少。咁佢不如唔好卑我地寫數目量,就咁卑我地tick算啦。人數寫左佢又就得咁少。簡直大失所望!啲服務員自已卑錯野黎。同佢講返又要成面不滿先收走。最好笑係後尾又攞返黎。見到有啲服務員係廚房走出邊行邊𡁻。真係難怪啲野黎得咁慢。好心佢做呢啲野就唔好卑人到啦。係旺角食過咁多間放題。有啲係會有甩漏。但個啲全部都唔會卑少又咁差服務。真係未試一間可以咁差。其他個啲平過佢都好佢多多聲。攞住啲明星黎做招牌但原來係得個樣。真係以後都唔會再黎
埋單一人百六。我真係寧願攞去食十餐m記仲好!