同朋友一齊做完一個鐘運動,跑完一個鐘,又有qouter 食個下午茶😅⋯⋯點解咁多人....因為又平又好味🤣下午茶:迷你肥牛飯—-一D都唔迷你,都幾大碗吓,牛肉奄得好味道,仲成碗滿滿的⋯⋯👍👍下午茶:迷你炸雞翼米粉——我真係唔覺得迷你禾,幾抵食,雞🐔翼即炸熱辣辣脆卜卜,點小小蜜糖仲有惹味⋯⋯😋配小食豆腐乾——-豆乾有益,食落有咬口,好味道⋯⋯配小食青瓜——-醋🧄蒜汁,越食越開胃😋配飲品:珍珠奶茶X2——珍珠煙靭有口感,最愛這個煙靭的食物,奶茶又香又滑也不太甜😋—————————————————實在太肚餓要叫D特色小食醫肚🤣🤣🔺炸豬🐷扒——酥脆的外皮香脆,豬扒加埋配制的蒜汁,吃出滋味的感覺⋯⋯🔹炸燒賣———又脆又特別的炸燒賣👍🔺炸花枝丸——-好有份量足料的花枝丸,又彈牙又爽口,帶煙靭口感。大大粒又好昧⋯⋯🔹炸芋圓波波——甜品芋泥,脆脆的外皮,入面甜甜的芋泥,幾包都無問題,是關甜品🍮係第二個肚😋😋—————————————————-限定日子只有五丶六、日先有的甜品🍮:台灣愛文芒果🥭鬆餅🥞——-睇見已經流晒口水芒果🥭鮮甜。滑滑的流心pancake😋😋———————————————————環境座

點解咁多人....因為又平又好味🤣

配小食豆腐乾——-豆乾有益,食落有咬口,好味道⋯⋯
配小食青瓜——-醋🧄蒜汁,越食越開胃😋
配飲品:

—————————————————
實在太肚餓要叫D特色小食醫肚🤣🤣

🔹炸燒賣———又脆又特別的炸燒賣👍

—————————————————-
限定日子只有五丶六、日先有的甜品🍮:
台灣愛文芒果🥭鬆餅🥞——-睇見已經流晒口水
芒果🥭鮮甜。滑滑的流心pancake😋😋

———————————————————
環境座位需較迫,但絕對無影响員工的服務✌️✌️