2007-05-02 25 瀏覽
其實我覺得麥記食物除左唔係好健康之外, 食物質素一向都唔差! 數得出包我冇邊一款唔食, 但係都冇邊樣會令我沉迷, 不過最近至尊漢堡就真係令到我好似中左毒咁, 好多時都會好想去買黎食!點解咁好味? 真正答案我唔會知, 但我淨係知道佢個包好鬆軟, 配埋一塊厚蕃茄同兩片青瓜, 酸酸甜甜咁再加埋d好似千島醬汁, 唔乾身, 仲有塊幾厚下漢堡, 啖啖肉真係好好味, 又開胃又好味, 攪到我成日心思好想去買黎食! 不過薯條由始至終我都覺得好差, 冇薯仔味, 而且又幼又硬唔好味, 不過冇辦法啦, 佢地唔會改善架喇, 都咁多年啦! 所以去到都唔知叫唔叫餐好, 唔叫又好似唔抵, 叫左又會浪費, 真係矛盾!其實除左呢個包外, 有一個耐唔耐都會出黑椒漢堡又係一絕, 又香又辣, 黑椒汁又多, 漢堡又厚, 好好味架! 希望呢個包可以快d番黎啦!