2020-04-01 340 瀏覽
做完野去附近食飯,正好下午茶時段諗住食平少少,點知貴過正價午飯。記得晚市去過Pho Thai 都唔錯,下午茶時段都去試下,費事日日茶記。入面環境其實唔錯,附有少量卡位。下午茶餐menu 有飯有麵餐,無撈檬。我叫左個魚露雞扒飯加熱檸茶。飯夠滿,雞扒算惹味,不過得4舊仔,食到一半,我直頭要鼓油撈飯先食到7成。飲埋杯檸檬茶,仲係唔飽... 唉... 算,叫多個小食啦,我叫多左個米卷。食物ok, 份量少到癲,要貨就價都要食得飽人掛,如肉少加多1舊,再加少少菜仔,例如芽菜咁樣,比較有良心吧。唔知係咪真係又貴左租,又市道唔好,不過.... 唉,我真係唔識講。我寧願去食個米線比較滿足。順帶一提,而家隔位坐,唔知點解我真係搵張下午茶餐牌睇咁難?唔係個個位都放一張,人手又慳返餸又慳,想點???
入面環境其實唔錯,附有少量卡位。

下午茶餐menu 有飯有麵餐,無撈檬。

我叫左個魚露雞扒飯加熱檸茶。
下午茶餐