餐廳: 十三姨酸菜魚 (置富都會)
資訊:

2021-05-15 112 瀏覽
我自己以往食酸菜魚,好似都較大陣仗,要預先約好晒朋友,捐窿捐罅特登去食。最近屋企附近嘅商場開咗間十三姨酸菜魚🤔🤔感覺好似將酸菜魚變得普及化,求其落樓都已經食到😎😎平時放工時間,都見到有唔少人等外賣,睇黎都要試試佢!掃QR code落單,夠方便。佢個餐牌啲相又真係影得幾吸引,一於叫個招牌十三姨酸菜魚😁😁實物同餐牌嘅圖片基本上係一模一樣,貨真價實呀下~ 我哋叫咗小辣,我覺得就算唔食辣嘅人,都可以試吓小辣,起碼飲湯都唔會辣到嗆親😌😌 至於酸嘅程度都OK。另外加咗豆腐,不過佢哋用嘅係滑豆腐,係滑溜既,但唔可以狠狠咁吸晒啲湯汁😛😛值得一讚嘅係,魚好入味而且真係好滑,我食咗好多件,都冇骨,有魚皮但冇魚鱗👍🏼👍🏼啲湯又真係幾好飲,輕輕撥走上面啲油,就可以慢慢飲多啲☺️☺️同水晶粉一齊食都幾正啖啖無骨雞可以揀椒麻或者口水汁我地揀左椒麻,一開始食覺得超級香,跟住食多兩三舊,成個嘴唇麻左😄😄好過癮味道唔會太辣,雞既份量都OK,仲有d青瓜,都幾清新😋😋配埋特色飲品,夠晒享受😌😌咁又一個星期,下星期繼續努力工作,然後又再繼續獎勵自己食下好野😁😁多謝收睇😁😛
求其落樓都已經食到😎😎

平時放工時間,
都見到有唔少人等外賣,
睇黎都要試試佢!

掃QR code落單,夠方便。
佢個餐牌啲相又真係影得幾吸引,
一於叫個招牌十三姨酸菜魚😁😁

實物同餐牌嘅圖片基本上係一模一樣,
貨真價實呀下~

值得一讚嘅係,魚好入味
而且真係好滑,我食咗好多件,
都冇骨,有魚皮但冇魚鱗👍🏼👍🏼

啖啖無骨雞
可以揀椒麻或者口水汁
味道唔會太辣,雞既份量都OK,
仲有d青瓜,都幾清新😋😋

配埋特色飲品,夠晒享受😌😌

咁又一個星期,
下星期繼續努力工作,
然後又再繼續獎勵自己食下好野
😁😁多謝收睇😁😛