疫情緣故, 5pm 食 early dinner仲趕得切叫下午茶,order咗份tea set,再叫個招牌牛肉麵,加多份小食Tea Set麻醬伴麵 + 3款小食 (鹽酥雞、台式香腸、滷牛肚絲)+ (凍)檸檬四季春青茶Tea set 抵食:鹽酥雞香脆;台式香腸正常;滷牛肚絲夠腍檸檬四季春青茶嘅茶味淡淡,啱我口味~麻辣牛肉牛筋麵麵質煙靭,牛肉牛筋肉質軟嫩食得辣嘅朋友可能覺得湯底嘅麻辣味不足我就鍾意佢呢個辣度夠大眾化 😄Order 呢個麵有得半價order 飲品,試咗杯芝士奶蓋炭燒烏龍,芝士奶蓋味夠濃郁 😋但飲品份量偏少芝士肉鬆蛋餅新鮮熱辣,即叫即整即上枱,小心辣親咀👄🔥~屋企人覺得芝士同蛋味唔夠濃但係我就覺得呢個蛋餅有淡淡嘅芝士同蛋味,配埋大量肉鬆,味道啱啱好,而且又唔覺油膩~阿木嘅牛肉麵好食,不過份量比較少,建議除咗order 牛肉麵,仲要叫埋小食先夠飽
疫情緣故, 5pm 食 early dinner

Tea Set

檸檬四季春青茶嘅茶味淡淡,啱我口味~
Tea  Set

麻辣牛肉牛筋麵
麵質煙靭,牛肉牛筋肉質軟嫩
食得辣嘅朋友可能覺得湯底嘅麻辣味不足
我就鍾意佢呢個辣度夠大眾化 😄
麻辣牛肉牛筋麵

但飲品份量偏少

芝士肉鬆蛋餅
新鮮熱辣,即叫即整即上枱,小心辣親咀👄🔥~
屋企人覺得芝士同蛋味唔夠濃
芝士肉鬆蛋餅

2022-02-07
5 分鐘 (堂食)