2022-05-25
今日終於去到呢間餐廳食嘢,一心諗住食佢地最出名嘅龍蝦all day Breakfast點知原來佢地6點後就冇左,好彩佢哋晚餐都仲有龍蝦🦞餐廳環境坐得好舒服,唔會好嘈,又唔會静到講嘢都驚隔離聽到…而且出邊就可以泊車,好岩閒時揸車黎坐低食吓嘢飲Cocktail…Relax一下,而且餐廳職員服務都好好👍好親切Today Special. $398美國1855安格斯西冷牛扒(12oz)配芝士焗龍蝦🦞(半隻)配薯菜 西冷牛扒係超大塊,大胃人仕都唔怕唔飽😮我哋嗌咗六成熟,食落肉嫩,幾Juice😋😋至於龍蝦🦞佢地有跟醬汁,但我比較喜歡就咁食,因為我覺得海鮮唔需要太多嘅調味都可以突出到佢哋嘅鮮甜🥰佢哋嘅薯菜食落好脆及新鮮,似係自家製👍👍Set dinner $238蕃茄扒帶子青口意大利飯 粒帶子煎到啱啱好,食落一啲都唔會靭!而且底面都煎到焦焦地,食落口感更佳!而且蕃茄味配上淡淡芝士及橄欖油香,減低左平時食意大利飯既滯,成件事幾夾☺️☺️😋令人感覺更加開胃佢哋跟餐除咗有沙律🥗前菜及餐湯外,仲可以揀甜品,分別係Cheese cake或Tiramisu我地叫咗cheese cake,佢哋嘅Cheese cake
Today Special. $398
美國1855安格斯西冷牛扒(12oz)配芝士
焗龍蝦🦞(半隻)配薯菜
佢哋嘅薯菜食落好脆及新鮮,似係自家製👍👍
Set dinner $238
蕃茄扒帶子青口意大利飯
我地叫咗cheese cake,佢哋嘅Cheese cake食落都冇平時喺出邊食嘅咁邪惡,似係輕盈版🥰🥰我好鍾意呢種口感,幾好食👍
柚子汁脆 炸雞翼($58 -5pcs)
雞翼香脆,而且配上柚子汁,係幾開胃及新鮮配搭😆
Mojito $68
呢杯Cocktail好正,有淡淡的薄荷香又唔會過甜;對於一啲想飲酒但又唔想太甜,唔鍾意飲啤酒嘅朋友,呢個係極度推介👍👍