上兩個月食過一次Day and Nite,覺得好好味,所以再來多次,幫朋友慶祝生日!龍蝦包必食!必食!必食!重要的事情要講3次!我們3個人,職員細心幫我們切開3份,水準保持同我第1次食一樣!即使分開了3份,咬落去啖啖都食到龍蝦肉!朋友一齊話正!龍蝦肉配上醬汁,跟外脆內軟麵包一齊食,超好味!配上的薯條一點都不馬虎,一半是炸薯仔,一半是炸蕃薯🍠,我們吃光光!意式龍蝦海鮮薄餅pizza焗得很脆口,口感係餅乾,賣相幾靚,但餡料比較少,芝士味有點蓋過其他海鮮配料味。馬糞海膽茶漬飯賣相好似一般,估佢唔到咁好味喎!!海膽好鮮甜,同茶漬飯零遺和感!真心推介!吉列牛扒配忌廉咖哩撈烏冬牛扒外脆內軟,一點都不韌,保留牛肉汁,份量也算多!烏冬煙韌,口感不錯。不過忌廉咖哩醬太多,食落有點膩。book位果時,book埋生日盤,有個心太軟,不過裡面的朱古力漿味道一般,反而士多啤梨雪糕好味,唔會好甜,有果粒架!

意式龍蝦海鮮薄餅
pizza焗得很脆口,口感係餅乾,賣相幾靚,但餡料比較少
,芝士味有點蓋過其他海鮮配料味

意式龍蝦海鮮薄餅

!真心推介!