2019-09-22 54 瀏覽
上次同朋友經過依間,已經吸引到我。今次一於食下。見到menu上,有龍蝦套餐,心心吸引鐘意食海鮮既我。👨‍🍳👩‍🍳食物質素:🦞龍蝦匯(龍蝦包+龍蝦+龍蝦海鮮石鍋烏冬)🦞🥘龍蝦頭黎整個石鍋烏冬,滾住上枱,湯完全充滿龍蝦味,仲有唔同海鮮在內,青口,蜆,魷魚。。。烏冬係煙韌,加埋海鮮湯都幾夾。🦞蒜蓉牛油龍蝦蒜蓉舖滿龍蝦肉,膏就當然有。一食,肉質唔算太韌。🦞🥪龍蝦包包有心思地烘過,脆脆地,夾埋龍蝦肉一齊食。配以薯條,薯條有蕃薯條同薯仔條在內,雙重味,蕃薯條好甜。🦞🥚龍蝦玉子燒特別地有餐廳名係玉子上面,分量足夠,龍蝦肉都算多。🍕巴馬火腿水牛芝士pizza料足夠,pizza係薄身,每件pizza都平均有巴馬火腿,夠均勻。🐽西班牙烤乳豬依個同中式燒唔同,皮係有少少軟熟,而且比較jucy,足夠2️⃣個人分量。飲品種類好多,cocktail ,沙冰,雪糕飲品都有,而且質素都有。

👨‍🍳👩‍🍳食物質素:
🦞龍蝦匯(龍蝦包+龍蝦+龍蝦海鮮石鍋烏冬)

🦞蒜蓉牛油龍蝦
蒜蓉舖滿龍蝦肉,膏就當然有。一食,肉質唔算太韌。
🦞🥪龍蝦包

🦞🥚龍蝦玉子燒
特別地有餐廳名係玉子上面,分量足夠,龍蝦肉都算多。

🍕巴馬火腿水牛芝士pizza

🐽西班牙烤乳豬