2021-09-13
電話訂座食午餐,來到立即有得入裝修都幾靚,光線充足,位置闊落,都令人感覺舒服宜家做緊promotion, 叫仼何活龍蝦一隻,就可以加1元食西冷牛扒我地今次就諗住試下佢呢到招牌的美式蒸龍蝦,當然加1元試埋個西冷牛扒餐前送的芝士鬆餅,有啖啖的芝士味,質感鬆軟,值得排介! 另外加左杯雪碧同士多啤梨smooth, 個smooth幾靚同好飲👍🏻店員會係幫客人拆龍蝦肉之前,問客人要唔要打卡先,10分細心! 見到佢拆龍蝦肉絲,手起刀落,擦得好快手,而且拆啲肉拆得好乾淨。之後會擺返個龍蝦原本嘅位置,直接上俾客人食。龍蝦肉好新鮮,就算唔點任何醬料,都食得出龍蝦嘅鮮味。10分推介個西冷牛扒雖然係加一蚊換返嚟,但質素絕對唔差,質素同正常西餐廳的牛扒一樣。肉味新鮮,唔錯唔錯!