2018-04-03
來來回回,尖沙咀、銅鑼灣既burgeroom都好多次,食極都繼續想食,原因係佢有好味又多款既Burger,飲品選擇又多,soft drinks, bottle drinks, fruit juice 同coffee樣樣都有。另外,外在環境方面銅鑼灣這店就更好,位於百德新街,間間都係靚茶座feel既餐廳,好舒適休閒既感覺。食極都唔厭嘅龍蝦burger, 龍蝦肉味好, 芝士味又香濃,牛肉味又正, 牛肉testure絕對正,每次都會食呢一個!第二個經常之選就係呢個cheeseburger 即係double decker。 厚厚嘅兩件牛肉全熟,但係一啲都唔會嚡,仍然好林好juicy,水準一流!呢個小食魚手指,好配合我哋飲汽水同吹吹水,簡直係冇咗佢唔得😋iced caramel cappuccino, 佢同SB既味道九成半相似,好香咖啡味之餘奶味又有質感呢度環境係非常優美,非常有格調😍
呢度環境係非常優美,非常有格調😍