又一城taste真係好大 每次嚟都俾佢啲香味吸引咗入去😋有熟食,甜品,蛋糕之外仲有我最鍾意嘅包包🍞🥯🥐🥖呢間bakery嘅麻糬波波已經encore咗幾次🤤有抹茶,朱古力,香芋,士多啤梨同芝士味🥰.士多啤梨芝士麻糬波波💗💛 $20/3今次個店員超好 我買咗六粒 然後佢送多咗兩粒俾我🥳之前食過其他味都唔錯 今次就淨係買咗士多啤梨同芝士味🍓🧀自從買咗個焗爐返屋企之後 好開心 次次食嘢都可以焗翻焗😍特登切開俾大家睇 有好多氣孔 睇到都知佢好煙韌好有咬口🤩焗熱之後 個外皮仲勁脆 真係做到外脆內軟🤤士多啤梨味好香唔會太甜 不過食得出應該係加咗香精🤣係嗰種想像到嘅士多啤梨味🤔芝士味都相當之濃郁 鹹香味十足😌唔係咪因為早餐食 食落真係好濃味 芝士控一定鍾意😆不過如果佢有埋芝士粒粒喺入面就perfect💯
士多啤梨芝士麻糬波波💗💛 $20/3
士多啤梨麻糬波波