一到weekend就特別想食包,每次去cafe揀嚟揀去,最後都係order toast咁,但真係食極都唔厭😆🤞🏻-📌 𝒩𝑜𝓇𝒾 𝒜𝓋𝑜𝒸𝒶𝒹𝑜 𝒯𝑜𝒶𝓈𝓉 ($108)其實avocado嘅味基本上都係咁,所以判斷一間cafe整得出唔出色,主要都係睇嗰包😂呢間嘅toast我都幾滿意,烤得好香脆,切落去會有脆卜卜嘅聲,但同時亦唔會過於硬身,中間嘅位仍然保留到麵包軟綿嘅口感,厚度適中,幾有咬口重點係!呢個包勁易切!唔知大家有無同感,平時食toast我都切到就抽筋咁,但呢塊包硬得嚟好易切😂😂😂Avocado份量夠多,應該用咗大半個甚至一個,好簡單用咗Black pepper同salt調味,就已經好好食,再加啲檸檬汁,就更加fresh -~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~ ✨價錢:6/10👅味道:7.3/10🌌環境:7.5/10

📌 𝒩𝑜𝓇𝒾 𝒜𝓋𝑜𝒸𝒶𝒹𝑜 𝒯𝑜𝒶𝓈𝓉 ($108)

重點係!呢個包勁易切!

~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~
✨價錢:6/10
👅味道:7.3/10