2022-01-16
朋友一直大推呢間café 所以今次就約左系到lunch 去到個時已經一點半到 full house gum 前面有兩個女仔等緊位 所以我地排左系佢後面 但之後有pair情侶一到入去又有位坐 我地就覺得奇怪 🤔 個兩個女仔應該系等戶外枱 所以無入去 但無計人地都坐低左 所以我地繼續等 等左半個中終於有位最後坐左系bar枱 叫左個Napolitan spaghetti 同 Cherry tomato with mushroom spaghetti 本身系想叫all day breakfast ga 但見好多人 叫意粉 所以極速轉軚🤣飲品本身諗住跟朋友叫熱朱古力 最後叫之前見到人地叫左水果茶好吸引 所以又臨時轉左心意😂😂😂 水果茶都好足料😋朋友叫個杯朱古力拉左一隻可愛既熊系上面🐻最後發現Napolitan spaghetti 只系將cherry tomato spaghetti 既mushroom變左做義大利腸🤣整體上啲野食都吾錯 環境都乾淨 系排隊有啲混亂 但都可能系因為我同友人無入去問 🙈🙈
朋友叫個杯朱古力拉左一隻可愛既熊系上面🐻