2023-05-09
#20230419 🤍📍 一郎 @ichirohk_official尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈地下L號舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#赤郎君 #走蔥 $98💭 係無得揀辣度既激辛地獄🥵都真係好辛下,絕對滿足到鐘意食辣刺激自己既朋友,但個辣完全蓋過左個拉麵本身湯底既味道,如果只係想有少少辣點綴下既朋友就唔適合喇😅鐘意佢有齊啲應有既配料,溏心蛋🥚筍同木耳都有,連露筍都有兩條,雖然老實講唔算好夾,但勝在幾特別.#柴郎君 $88💭 其實係鰹魚醬油拉麵,同想像中既鰹魚有啲唔同😅佢加左啲魚仔落去煲個湯底🐟驟眼望個碗都有起碼3-4條,變左個魚仔既咸香味重過鰹魚味,所以覺得麻麻🙈同埋佢無得自己揀粗定幼麵,要跟湯底決定,而呢個湯底要配幼麵,🐷本身鐘意食粗麵所以又扣左少少分🤏🏼.#羽根餃子放題 $19.9/人💭 限時60分鐘,每次order都會即叫即整,熱辣辣咁上枱,好彩碗拉麵唔算好大碗🍜食完都仲有肚食餃子🥟講真加廿蚊就算食一兩隻都覺得抵食,更何況實唔只食呢個數,每食滿$100仲有得扭蛋,🐷都扭中左個免費小食😎有得食有得玩仲有野拎走,超滿足😜.#尖沙咀美食 #🐷在尖沙咀 #🐷_食
📍 一郎 @ichirohk_official
尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈地下L號舖