2023-08-01 294 瀏覽
📍 Burger Lab 佐敦庇利金街14-20號地下3號舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#芥末墨魚漢堡 $78#牛油果 +$20💭 係呢個唔起眼既地方有間美式漢堡專門店🍔啲包好多都好吸引🤩墨魚滑唔重調味,主要靠個芥末醬,食落有通鼻既感覺,幾爽😂仲可以再自己加料,牛油果同鵝肝都係好少見既配料🥑其實好想加晒佢,但唔太餓只可以二揀一,最終揀左牛油果,夾埋墨魚滑同芥末醬食又有啲清新既感覺🌱.#烤豬頸肉漢堡 $65💭 相對地呢個豬頸肉包就比較重口味,因為係用沙嗲醬,同豬頸肉好夾,好有中式既感覺🥡只係無諗過會出現係漢堡包入面,突破左平時食漢堡包既味蕾👅入面啲豬頸肉係海量咁多,再配埋juicy又清甜既菠蘿食好正🍍.#套餐 +$35 🫧 #洋蔥圈 🫧 #樽裝道地解茶 💭 洋蔥圈好足料🧅入面唔會空心齋食脆漿咁,每個圈都食到滿滿既洋蔥,所以好重洋蔥味,點埋啲沙律醬尼食,好快就清晒😎套餐仲有其他野飲揀,有啲美式汽水🥤梗有款岩飲.
📍 Burger Lab
佐敦庇利金街14-20號地下3號舖