2024-12-27
今次就到之前好多韓星鍾意去嘅亞洲國際博覽館睇show但係都要醫好個肚先就search OpenRice睇吓有乜好食?想食西餐多啲就見到呢間The China coast 同機場距離:步行約10分鐘第一次到訪!覺得服務很好,服務人員很親切。食物美味,調酒特別又好喝。室內設計很有特色,讓人感覺舒適放鬆。想食飽啲嘅,大大份嘅美國菜就最啱。呢間位於酒店嘅經典美國菜係唔錯嘅選擇,主要供應牛排及海鮮等菜式。燒美國頂級牛扒最受歡迎,牛肉嘅脂肪紋如大理石般,肉質鮮嫩而且肉味香濃,無論加少少香草鹽或自家製醬汁食一樣咁perfect。另外仲有多款招牌菜都值得試我個人鍾意食pizza,就叫咗個Prosciutto & Arugula同埋一碟cheese platter 真係喜出望外,估唔到機場附近都會有咁好食嘅Pizza! 好食過什麼必勝X !最緊要係熱辣辣!我相信一定會再次光臨!
但係都要醫好個肚先
就search OpenRice睇吓有乜好食?
想食西餐多啲
就見到呢間The China coast
同機場距離:步行約10分鐘
最緊要係熱辣辣!
我相信一定會再次光臨!